dissabte, 9 de juliol del 2011

UN INSTANT



Tots en algun moment o altre, per un instant, se'ns ha parat el món, però no ens podem oblidar que tot sempre està en constant moviment i canvi, no hi ha res de fix, no hi ha res per sempre, per això no ens podem quedar parats, cal anar experimentant el què ens porta la vida, i així disfrutar de cada moment!

9 comentaris:

  1. Hola Anna,
    un tríptic molt bonic.I una molt bona reflexió. Res no es para, tot segueix i el món sempre roda però a vegades si que ens cal frenar una mica i aturar-nos per saborejar tot allò que la vida ens ofereix.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Anna, esas tres fotos componen una imagen sensacional. Me parecen muy buenas.
    Un saludo

    ResponElimina
  3. M'encanta el conjunt de les tres fotografies, però sobretot allò que hi has descrit. No ens podem quedar parats, tot flueix i tot ha de fluir!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. THANK YOU!
    MUCHAS GRÁCIAS!
    MOLTES GRÀCIES!
    Con esta secuencia he intentado reflectir el sentimiento que en un momento concreto experimenté y que creo que mucha gente se puede haver encontrado, para dar paso a una nueva forma de ver la vida, mirar hacia adelante para dejar el pasado atrás y así disfrutar de lo que estoy viviendo ahora mismo, que es mucho y muy bonito! DISFRUTAD AL MÁXIMO DEL PRESENTE, Y DE TODAS AQUELLAS PEQUEÑAS COSAS QUE NOS ACOMPAÑAN CADA DÍA!

    ResponElimina
  5. Hola Anna, molt bona serie! Fa uns dies llegia que les histories s'expliquen millor en format horitzontal però a tu en vertical 'tha quedat perfecte. Ademes crec que has sabut transmetre les sensacions!

    Fins aviat!

    ResponElimina
  6. Un triptic molt xulo... tè molta gràcia el joc de ritmes i moviments...
    Ptns

    ResponElimina
  7. Una secuencia de luxa, que sense la del mig quedaria orfe.

    ResponElimina
  8. "Els fotògrafs tractem amb coses que s'esvaeixen sense descans, i quan han desaparegut no hi ha poder sobre la Terra que pugui fer-les tornar, Es impossible revelar i imprimir un record"

    Henri Cartier-Bresson (1952)

    Una foto molt interessant a la que se li ha de dedicar una estona per copsar tot el que expressa. Felicitats.

    ResponElimina