dissabte, 25 de desembre del 2010

La Por



Una vegada Buda va dir: " Tot flueix, tot canvia, tot neix i mor, res no roman igual, tot es dilueix: allò que té principi té final, allò que ha nascut es mor i allò compost es descompon. Tot és transitori, insubstancial i, per tant, insatisfactori. No hi ha res de fix per aferrar-s'hi".
Aquesta imatge va se l'inici de la sèrie de fotos que he fet de La Por, l'he penjat la última perquè és la que més m'agrada. Personalment quant me la miro em transmet moltíssimes coses, una de les quals la frase que va dir Buda, trobo que té tanta raó que a vegades fa POR pensar que la realitat sigui així de dura!

5 comentaris:

  1. Anna , Magistral punt i final ¡¡ per una serie, amb un tractament en blanc i negre exquisit, que sembla treta d'un conte de fades.
    Felicitats i aprofito per desitjarte Bon Nadal ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Molt guapa igual que la sèrie anterior, molt ben aconseguides.
    Bones Festes

    ResponElimina
  3. Hola Anna, tens tota la raó. Les altres eren molt bones, però aqui t'has superat! Transmet tot el que dius i més. Bones festes!

    ResponElimina
  4. ....m'oblidava: en b&n és perfecte. Ensisadora!

    ResponElimina
  5. una serie molt interesant , m´encanta que es pugui tenir un dialeg amb les imatges , l´expresivitat de la " por " es un fluid que está dins de nosaltres , es un company que tenim per fer el camí de cadascú . Has fet un excel.lent treball Anna , de veritat que has fet una obra d´autor per admirar !

    Salutacions artista

    ResponElimina