dimarts, 21 de desembre del 2010

La Por





Molts cops la nostra ment genera certes pors a determinades coses, siutacions...,molts d'ells inexistents, però reals per un mateix. Cal superar les pors que ens fan deixar de dir, o deixar de fer, ja que no són res més que prejudicis que ens fem nosaltres mateixos. La ment te una capacitat infinita d'imaginació, i sinó, digueu-m'ho després de mirar aquestes fotografies!

4 comentaris:

  1. Anna, hi han pors que son reals i que existeixen, potser no la por, però, si el motiu que la desencadena.És molt dificil representar-ho. Jo, no m'hen surto, i mira que ho intento. Haig d'exterioritzar les meves pors mitjançant l afotografia. Sé que em faria bé, però, pel que veig, no estíc preparat. No per aixó deixo de treballar-hi.
    M'encanten aquesta sèrie de fotos.

    ResponElimina
  2. De totes le emocions humanes, la por es de les més dificils d´entendre i al-hora dominar, i com tot a la vida depen, del punt de vista que exercim enfront de les emocions, es a dir la por ens fa ser prudents i ens fa estar alerta, pero tambe pot arribar a controlar tot el nostre cos fins a paralitzar-lo.
    Em quedo amb la frase que diu que la felicitat es l´absencia de por, i amb una descripció que em va donar el fakir del mercat medieval, quan li vaig demanar si no li feia mal quan es punxave el cos, em va dir:
    "Es la por la que produeix el dolor".

    ResponElimina
  3. aquestes fotos no me les imaginava en b&n. Però son guapissimes. Bona feina! ...i bones festes!

    Precisament avui he llegit algo sobre la por en el llibre que estic llegint :

    recorda! son els nostres enemics els que ens ensenyen a dominar la por (Anosh Irani).

    ResponElimina
  4. Donç si, la primera impresio es de por. M'agarda fotografiar sensacions i aquestes de por son fantàstiques. I per cert... per potenciar la creativitat es fantàstic poder fotografiar tot tipus de sensacions. Molt bones fotos Anna i Bon Nadal

    ResponElimina